vrijdag 30 augustus 2013

Shoplog Arnhem 29 augustus 2013

Hi there guys! x
Sorry voor het heel lang niet schrijven en posten, Ik denk sowieso dat ik niet zo heel veel meer ga posten, school enzo.. maar nu wel een leuke shoplog! Vandaag ben ik met mn moeder naar Arnhem geweest. Lekker shoppen & nu nachtje bij van der Valk slapen. Heb veel te veel gekocht vandaag, en dat ga ik jullie nu laten zien :) 

Ten eerste deze superleuke ritsbroek, ben er helemaal happy mee. Komt bij de We vandaan. Er stond dat hij 29,99 was maar bij de kassa aangekomen bleek hij 19,99 te zijn. Altijd mooi meegenomen.


Hier nogmaals dezelfde broek, maar dan in zwart in plaats van in blauw en van een andere kant gefotografeerd. Ook deze was 19,99. Ze hadden hem ook nog in het knalroze maar dat is niet zo mijn kleurtje. A little bit too much. 


Ook heb ik nog deze broek gekocht, hij lijkt een beetje op de broek hierboven maar deze komt van de h&m voor 14,95 en heeft geen rits.


Dit is de laatste broek die ik heb gekocht. Deze komt voor 39,99 bij de we vandaan. love it! Die streepjes zijn echt totally me :)   


Deze mascara was 2,40 bij de kruidvat. Normaal gebruik ik de zwarte maar ik wilde deze wel eens proberen. 


Hier een rode en een gele trui van de h&m, allebei waren ze 9,99. Ik vind ze erg leuk. 


Jaaaa! awesomee! love it love it love it! 24,90 bij een schoenenwinkeltje waarvan ik de naam niet onthouden heb. Iets van miss quichines ofzo? 

dove deo, op = op voordeelshop. 3,50 per stuk. 2 voor 6 euro. 

Leuk geel shirtje van de h&m voor 3 euro! 
I ❤ SALE 

2 zwarte basic hempjes, 5 euro per stuk bij H&M

Jaa! Veel bij we & h&m , i know ;) 
I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE I ❤ SALE 

zondag 18 augustus 2013

Todolist

Hello people ♥
Ik heb een tijdje niks meer gepost, sorry daarvoor. Ik heb het een beetje druk en heb ook gewoon totaal geen inspiratie. Sorry sorry sorry. Ik moet veel werken , en gisteravond ben ik met wat vriendinnen uit geweest. Maar gelukkig heb ik vandaag een dagje vrij. Ik heb nog steeds geen inspiratie, dus dan maar een to do list ;)

TO DO 18-8-2013;

Kamer opruimen

Het is echt een bende van je weet niet wat. Overal liggen dingen enzo. Dus dan strakjes maar even opruimen zodat het er weer netjes uitziet, want dat is hard nodig. 

verder met mijn boek 

Haha, ja, ik schrijf een boek, nogal akward, ik vertel er later misschien nog wel wat over. Maar mijn probleem is dat ik altijd op de helft stop en dan nooit meer verder ga. Maar deze gaat af! I'm sure! 

iets posten op stayyourselfforever 

Daar ben ik dus nu mee bezig haha 

Pennen enzo sorteren.

Mijn bak is helemaal vies en er zit overal lijm want de lijm is geëxplodeert. Misschien dat ik daar nog even een filmpje over maak.

Met die pennen , stuk van m'n boek verder schrijven en kamer opruimen ben ik aardig lang bezig. Dus ik ga nu stoppen met bloggen en verder met m'n boek! Ciaaooooo honeys ♥




dinsdag 13 augustus 2013

Today

Hiii everyone ♥
Vandaag gaat zo´n leuke dag worden! Ik ben bezig met een eigen boek schrijven, ik ga daar later nog iets meer over vertellen. Dit stukje gaat heel kort worden want ik ga dus vandaag nog een uurtje schrijven, straks komt m´n beste vriendin voor een paar uurtjes en daarna ga ik naar een andere vriendin met nog wat vriendinnen, en dan gaan we naar een camping en daar kamperen!! Zo leuk!! 2 uur verzamelen en dan rijden we erheen, jeeej. Naja ik ga nu nog even verder met m´n boek.
Byeeee x ♥

maandag 12 augustus 2013

I love books tag

Hiii people ♥
Ik ben dol op tags , dus ik ga weer een tag doen. De I love books tag, want ik ben een beetje nerdy :33
Ik heb de vragen naar het Nederlands vertaald en een beetje veranderd. 

1. Wat lees je op dit moment?
Op dit moment lees ik 'de amulet' van Simone van der Vlugt. Dit boek gaat over Nina die leeft in 1630 en verdacht wordt van hekserij. Haar moeder is verbrand op de brandstapel en ze heeft ook vreemde dromen. Nina vlucht de stad uit met de amulet van haar moeder en heeft een lange zwerftocht voor de boeg.
2. Welk personage in welk boek lijkt op je?
Ik vind zelf dat ik best wel lijk op het meisje Lou in het boek 'No en ik'. Ik herkende mezelf echt in Lou. No en ik is trouwens echt een supermooi boek. 
3. Welk boek had een grote invloed op je
'Komt een vrouw bij de dokter' en 'de gelukkige huisvrouw' jank jank jank. Net als de films trouwens.  
4. Welk boek raad je absouluut aan?
De hongerspelen van Suzanne Collins. Wauw! Echt een super boek, leest lekker weg en je wilt niet stoppen met lezen. Vlammen en spotgaai zijn ook erg goed, maar ik zou als ik moest kiezen tussen de 3 boeken uit de serie, zou ik toch voor de hongerspelen gaan. 
5. Welk boek kan je steeds weer opnieuw lezen?
Kruistocht in spijkerbroek van Thea Beckman lees ik elk jaar weer opnieuw en elk jaar snap ik weer waarom ik hem opnieuw heb gepakt, hij blijft leuk :3 
6. Welk boek verraste je?
Meestal kan ik het einde van het boek wel voorspellen. Alleen bij 'de eetclub' van Saskia Noort had ik iets totaal anders verwacht. 
7. Welk boek moet er echt nog verfilmt worden?
Joël van Carry Slee moet sowieso nog verfilmt worden. En Spotgaai van Suzanne Collins, maar die gaat ook nog wel verfilmt worden. Dus ik ga bij deze vraag voor Joël, omdat dat waarschijnlijk niet gaat gebeuren. 
8. Voor welke genre zou je kiezen en waarom? Liefde, avontuur, thriller of science fiction?
Als ik uit deze vier moest kiezen zou science fiction sowieso afvallen, vind ik helemaal niks. Dan zou liefde afvallen. Dan avontuur. En thriller blijft over. Want thriller is super leuk! Hoe meer doden, hoe beter :D :) 
9. Welk boek raadt je absoluut af?
Oeroeg van Hella S. Haasse, gelezen voor een schoolopdracht. Dat boek vond ik nog echt helemaal niks, nada, noppes. Er gebeurde niks in, zat geen verhaal in, woorden waarvan ik echt dacht 'wat is dit nou weer voor ouderwets zooitje woorden..' bah, gelukkig dat het een dun boekje was, maar ik zou hem absoluut afraden, wat een rotboek. 


Dat waren de vragen alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! :3 

Xoxoxoxoxo ♥

selfmade tag!

Lieve allemaal,
Ik had het idee om een draw my life te doen, tot ik me besefte dat mijn leven daar veel te saai en basic voor was. Toen dacht ik: 'hee ik kan ook zelf een tag bedenken'. Dus dat ga ik maar doen. Ik heb de 'wat vind je van ..' tag bedacht en ik tag iedereen dus neem hem maar lekker over. Het is heel erg mijn mening en je mag erover denken wat je wilt. Ik vind dit een leuke tag om te doen omdat ik een hele sterke eigen mening heb, en ik ben ook dol op discussiëren.  

Wat denk je van ... 

criminelen:
Wat valt onder een crimineel? iemand die eens wat uit de winkel heeft gestolen of een massamoordenaar. Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient en ik vind de naam 'crimineel' wel erg hard. Iemand die eens wat uit de winkel heeft gestolen of een domme jeugdzonde heeft begaan noem ik geen crimineel en die verdient zeker een tweede kans, maar iemand die anderen hun leven heeft afgenomen, of aan iemand heeft gezeten of verkracht, dat noem ik gewoon geen mens meer en die verdienen zeker geen tweede kans. 
de doodstraf:
Wat ik al zei, een mens die iemand heeft vermoord of verkracht, die heeft geen hart, dan mag zijn leven ook wel afgenomen worden. 
politieagenten:
Die doen gewoon hun werk, of ze nou een moordenaar in de boeien slaan of een boete geven aan iemand die de regels overtreedt, het is hun werk, ik vind niet dat je daarom een hekel aan politieagenten kan hebben. 
tekenen: 
leuwwwwwkkkiggg :333
kleine kinderen:
lief en schattig, tot ze gaan huilen, poepen, plassen, schreeuwen, kotsen, enzovoorts maar dat moet je maar nemen, en bij je eigen kind is dat niet zo erg. Ik wil later een kindje uit Afrika adopteren :) 
de kleur zwart:
Doet me denken aan horror, en laat ik nou net dol zijn op horror. 
paranormaal begaafde mensen:
Ik geloof erin, dat komt omdat ik een vriendin heb die paranormaal begaafd is. 
laagopgeleiden:
Doe wat je kunt, niemand is dom,  behalve als je hoger kunt maar daar te lui voor bent, dan vind ik je wel dom. 
de dood:
Ik denk er niet zo over na, je moet het leven accepteren zoals het is. Je gaat dood of je blijft nog tot je 100e leven. Het is denk ik  allemaal van te voren bepaald. 
Amerika: 
Na 6vwo ga ik met m'n paps naar Amerika, yeahh ;3 
uitslapen:
Ik word liever rond een uurtje of 8 wakker, maar als je wilt uitslapen moet je dat lekker doen toch ;) Het is trouwens wel vervelend als je bij iemand slaapt en die persoon slaapt tot 12 uur en jij zit dan echt van 'okee, wat moet ik doen..' dat moment is wel akward. 
bloggen:
Bloggen is leuk! Dat komt vooral omdat ik schrijven enzo ook heel leuk vind om te doen. 

Nog dingen waarvan je denkt 'hmm ik wil wel weten hoe Tessa daar over denkt' zet het in de reacties en ik zal reageren! En vergeet niet de tag over te nemen! X 

zondag 11 augustus 2013

quotes

Haaaaaaaaai, 
ik had zin om allemaal leuke beautyquotes en fashionquotes op te zoeken en die hier te plaatsen. So there I go!

'' I want everyone to wear what they want and mix it in their own way. That, to me, is what is modern.'' - Karl Lagerfeld

'' It's not a concert you are seeing, it's a fashion show.'' - Freddie Mercury

'' I dress the way I want. I don't pretend to be someone I'm not'' - Britney 
Spears

'' Style is a simple way of saying complicated things.'' - Jean Cocteau

'' Fashion is about two things: the evolution and the opposite.'' Karl Lagerfeld

'' Buy less, choose well & do it yourself '' - Vivienne Westwood

'' What makes a woman beautiful is how she dress and carry herself'' - SAC Fetish

'' A fashion that does not reach the streets is not a fashion '' - Coco Chanel

'' Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn.'' - Gore Vidal

''Create your own visual style.. let it be unique for yourself and yet identifiable for others'' - Orson Welles

'' Always be yourself, unless you can be a unicorn, then always be a unicorn''

'' whatever happens to be in style'' - Leo nikoleavich Tolstory

'' in matters of style, swim with the current; in matters of principle, stand like a rock'' - Thomas Jefferson

'' style is character '' - Joan didion

'' Fashion fades, only style remains the same'' - Coco Chanel

'' One is never underdressed or overdressed with a little black dress'' - Karl Lagerfeld

''A girl should be two things: Classy and fabulous'' - Coco Chanel

''Happy girls are the prettiest'' - Audrey Hepburn

'' A woman with good shoes is never ugly'' - Coco Chanel

'' Give a girl the right shoes, and she can conquer the world'' - Marilyn monroe

'' Fashion is not one thing that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street. Fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.'' - Coco Chanel

'' I don't design clothes, I design dreams '' - Ralph Lauren

'' The difference between style and fashion is quality '' - Giorgio Armani

'' Fuck what people think, I love my style '' 

'' Life is too short to be unhappy, live your dreams everyday as it would be your last day '' 

Dat waren ze! Misschien later nog een paar? Ik ga nu de verjaardag van mijn broer vieren! Byeeeeee x ♥




My new school stuff

Hii, 
Ten eerste; sorry, gisteren ging ik al vroeg met een vriendin afspreken en daarna logeren, ik heb helemaal geen tijd gehad om te bloggen. Ik ben net een halfuurtje thuis en vandaag is mijn broer jarig, net als mijn tante, dus heb ik het ook wel druk, maar ik heb nu wel een uurtje tijd, dus dan maar nu! Wat ik dus ga doen vandaag is jullie mijn nieuwe schoolspullen showen. Mijn boeken zijn nog niet binnen dus ik heb ze nog niet kunnen kaften. Maar dat is geen probleem lijkt me :) There we go!

Ik heb in mijn kamer een schoolkast staan met allemaal schoolspullen erin, voor de rest helemaal niks. Ik zal even een foto maken van de hele kast:


Op de bovenste plank liggen woordenboeken van Duits, Frans, Nederlands en Engels, want ik heb alle vier de talen gekozen volgend jaar. 
Op de bovenste plank ligt ook nog een roze bakje met daarin random pennen, potloden, gummen, puntenslijpers, scharen en shit. 

Op de tweede plank van boven ligt aan de linkerkant een roze bakje met  daarin mijn etui met snorren erop en veel te dure potloden voor kunstvak volgend jaar. 
Naast het roze bakje staan mijn perforator, tapes, dat glazen ding dat het papier niet wegwaait en een wat luxere puntenslijper.

Op de middelste plank zie je aan de linkerkant een wiskunde map liggen met daarin tabbladen voor hoofdstukken en ruitjespapier. Ik had geen zin om een basic wiskundeschrift te kopen , dus ben ik maar daarvoor gegaan. 
Aan de rechterkant liggen mapjes, A4blaadjes, tabbladen, plastic hoezen, een schrift van A4formaat en kunstvak werkboeken uit de derde, die ik misschien nog wel kan gebruiken dit jaar. 

Op de tweede plank van onder staan bakjes voor elk vak met daarin een blauw boekje met ringband om aantekeningen in te maken. In het wiskundebakje liggen nog een passer en 2 geodriehoeken. 
Naast de bakjes ligt nog een groene map om losse bladen in te doen op alfabet, en daarnaast ligt mijn nieuwe fotoagenda en nog wat overige schriftjes en boekjes met ringband. 

Op de onderste plank liggen etiketten en 3 soorten kaftpapier voor m'n boeken, ook liggen er witte bakjes om als ik moet werken op mijn bureau er pennen of potloden in te doen. 

Wat je niet op de foto kan zien is dat onder de kast nog een soort lade zit, hierin wil ik mijn deel B werkboeken doen, dus de werkboeken die je nog niet nodig hebt aan het begin van het schooljaar.

De meeste dingen had ik al, het gene wat ik dit jaar nieuw heb gekocht zijn:

- extra pennen, want al mijn pennen verdwijnen altijd
- potloden voor kunstvak
- glazen bol voor papieren 
- wiskundemap met tabbladen en ruitjespapier erin
- mapjes
- blauwe boekjes met ringband
- agenda
- kaftpapier
- etiketten

Hieronder nog wat extra info over bepaalde dingen.


Woordenboeken, op volgorde van talen. Alle 4 de woordenboeken heb ik al vanaf de eerste. De eerste 2 heb ik van de 'van dijk' site. De eerste was  24, 95 maar is nu niet meer te koop bij van dijk. voor de tweede heb ik  34,50 betaald, deze is nog wel te koop bij van dijk. Het Frans-Nederlandse woordenboek heb ik gehaald bij de action. De prijs weet ik niet meer 100 % zeker maar het was volgensmij voor €2,95. Het nederlands-Franse boek heb ik ook voor €24,50 bij van dijk gekocht, net als het nederlandse woordenboek. De twee Duitse woordenboeken zijn voor voor €9,99 gekocht bij van Dijk. 


De puntenslijper en de perforator heb ik van mijn moeder gekregen. Ik heb geen idee waar hij vandaan komt, dus dat kan ik jullie niet vertellen. Dat stenen ding met die Libelle dat de papieren niet wegwaait is gekocht voor €3 op de antieke curiosa markt in Putten. De rainbow komen van de action voor € 0.69, de tapes met andere printjes komen van de solow voor 20 cent per stuk. 
  
De map, de tabbladen en het ruitjespapier komen bij de action vandaan. De map was € 0,69. De tabbladen € 0,99 en het ruitjespapier was volgens mij ook € 0,99. Maar dat weet ik niet meer zeker. 


Superschattige etiketten van lief! Gekocht bij de V&D voor € 2,50. 


Dan nog 3 soorten kaftpapier. De rode met witte stipjes heb ik gekocht voor €0.99 bij de action. De gene die je achteraan ziet komt bij de V&D vandaan voor €1 en de middelste komt bij de kruidvat vandaan voor €0.80. Ik vind het altijd zo onzin om voor 10 euro aan kaftpapier uit te geven terwijl je ook leuke hebt voor 1 euro per stuk. 



Blauwe boekjes met ringband om aantekeningen in te maken! Ik geloof dat ze € 0,79 cent per stuk waren maar ik ben er niet zeker van. Ik vind dat ze heel makkelijk in gebruik zijn dus heb ik er gelijk 15 van gekocht en voor het hele jaar ingeslagen :) 


En dan nog mijn grote trots, mijn snorrenetui. loveit loveit loveit loveit loveit. Komt van de primark in Londen voor €3. Ben helemaal verliefd op deze etui ♥♥

Dat waren mijn schoolspullen! 
Het enige wat ik nog nodig heb is een grafische rekenmachine voor wiskunde.
Ik hoop dat jullie het een beetje een leuk artikel vonden om te lezen hihi :3
Xoxoxxoxoxoo ♥

vrijdag 9 augustus 2013

DIY lookbook/stijlbook

Hallooo! ♥ Ik ben nu ongeveer een jaartje bezig met een eigen lookbook of stijlbook, eigenlijk alleen in de vakanties, want doordeweeks heb ik weinig tijd en ik het weekend heb ik ook huiswerk , en ook wil ik graag afspreken met vriendinnen. Mijn eerste map is nu vol, en ik heb al ongeveer 10 bladen in mijn tweede map. Ik zal eventjes wat foto's laten zien:


 

De tweede en de derde pagina heb ik gemaakt omdat ik vind dat iedereen gewoon zichzelf moet zijn. Zoals het zinnetje op de tweede pagina al aangeeft 'ga voor je passie, dan is alles vet'. De vierde pagina heb ik gemaakt omdat ik snorren helemaal geweldig vind. love it! 


 

Ik ben dol op tekenen, al kan ik het dan niet zo goed, het gaat erom dat ik het leuk vindt om te doen. 

 

I ♥ Disney. De jurken van de prinsessen vind ik echt prachtig, chibi tekenen vind ik erg leuk, daarom deze tekening.

Maar hoe maak je dan zo'n lookbook, of stijlbook? Dat is echt heel erg simpel. Wat heb je nodig:

- notitieboek/plakboek met witte lege bladzijden (zonder lijn) of map met witte a4 vellen (optioneel: plastic mapjes)
- tijdschriften
- schaar
- lijm
optioneel : potloden, pennen, stickers, alles wat je er maar in wilt.

Het enige wat je hoeft te doen is een notitieboek/plakboek met witte bladen of een map pakken waar je witte bladen in doet.
Zelf heb ik een map met witte bladen en daarom heen plastic mapjes, zodat het mooi blijft en het niet met lijm aan elkaar gaat plakken.

Je knipt mooie beautyplaatjes of fashionplaatjes uit je tijdschriften en plakt ze op.  Zo simpel is het, maar wel echt hartstikke leuk om te doen!
Het is wel leuk om de voorkant van je notitie- of plakboek ook te beplakken met leuke plaatjes of teksten. Ik heb zelf namelijk een saaie zwarte map maar heb die helemaal opgefleurd met regenboog jurkjes en regenboog tassen. Ook heb ik 'ztylboek' op de voorkant staan met grote letters en elke letter een andere kleur. Gewoon titels van artikelen uit tijdschriften.

Have fun! x ♥

donderdag 8 augustus 2013

Apps on my phone

Hello lovely people ♥
Ik ga vandaag nog 1 artikel schrijven, en dit artikel gaat over de apps op mijn telefoon. Ik heb een Iphone 4 met dit als achtergrond: 
Hoe heb ik dat dan gedaan? met de app cocoppa. De app cocoppa is een app waarmee je de achtergrond en de icons van je apps kan veranderen. Wel is een nadeel van deze app dat het is doorverwijzing is naar de echte app en dat je dus ongeveer 1 seconde een wit scherm te zien krijgt als op je de app klikt. Een ander nadeel is dat je de originele app op je Iphone moet laten staan. Bijvoorbeeld in een mapje. De Apps die je op de voorpagina ziet zijn":
Facebook - Social media waar je met vrienden over de hele wereld kan praten, het lijkt me overbodig om deze app uit te leggen. Ik vind het een handige en leuke app want ik ben een beetje verslaafd aan facebook. 
Camwowpro - mooie foto's maken met prachtige filters, nadeel: je krijgt een logo onderin en moet de app kopen om dit logo weg te halen maar je kan ook gewoon bijsnijden bij je foto's en dan de onderkant van de foto wegknippen. Gebruik de app zelf niet zo vaak, maar altijd handig als je een keer een mooie foto wilt maken maar het licht niet zo mooi valt. 
Snapchat - 1 tot 10 seconde een foto naar een ander sturen, daarna is de foto voor altijd weg. De andere persoon kan wel een screenshot maken van de foto, maar hiervan krijg jij een melding, en heel vaak mislukt de screen shot omdat je de foto ingedrukt moet blijven houden. Leuke app omdat veel mensen het hebben. 
Phone -  gewoon de app om mensen te bellen
Whatsapp - Via internet gratis naar mensen berichtjes sturen, leuk en handig, wel erg vervelend voor andere als je met vrienden bent en jij zit de hele tijd op whatsapp of op een andere app met andere te praten. 
Tweetdeck - Een vorm van twitter, ik vind tweetdeck zelf handiger omdat je dan ook iemand zijn timeline kan toevoegen naast je eigen timeline. Leuke app, ook als je zelf geen twitter hebt maar toch wilt genieten van de tweets van andere twitteraars.
we heart it - leuke foto's opzoeken van alles en nog wat. Beauty, quotes etc. Leuke app als je houdt van foto's kijken. 
simsimi - een random gesprek voeren met een computer. Grappig als je je verveelt. 
Pinterest - een soort instagram, twitter en we heart it in één. Opzich wel grappig, maar zelf doe ik er niet zo veel mee. 
Duolingo - een vreemde taal leren, je moet wel goed zijn in Engels want de app zelf is in het engels. Dus stel je moet in het Duits 'Ich bin Tessa' vertalen, moet je opschrijven 'I am Tessa'. Dit was dan natuurlijk een makkelijk voorbeeld. 
Mail - overal je mail checken 
lookbook.nu - Leuke app waar je beautyfoto's kan bekijken 
Hay day - je eigen boerderij steeds groter en mooier laten worden. Onwijs verslavend spel. Zou er maar niet aan beginnen.. 
GTST springlevend - Als je GTST volgt is het leuk om te kijken wie er springlevend is 
Dreamdays - Hoeveel dagen nog tot.. altijd handig :)
video star - leuke shoplogs of andere filmpjes mee maken. Leuk om te doen!
messages - gewoon sms'jes enzo
instagram - vrienden van je volgen en hun foto's bekijken.
Blogger - op je telefoon een artikel schrijven of en foto uploaden, ik doe het liever op de computer.
Dan heb ik nog een mapje 'random apps' dat zijn gewoon apps die ik wel op mijn telefoon heb staan maar niet kon bewerken met cocoppa.
Miniteach - Jezelf overhoren voor school, beetje hetzelfde als WRTS, ik ben te lui om het na de vakantie weer opnieuw te downloaden dus ik laat hem in de vakantie er gewoon lekker opstaan
9292 - welke bus heb je nodig
vergeten circus  - een soort verhaal die je uit moet spelen, best wel saai.
clone magic - bij deze app kun je twee foto's maken en dan kun je deze samenvoegen. Dus je maakt bijvoorbeeld een foto van je kamer en dan ga je op je bed zitten en dan maak je een foto van precies dezelfde plek dat je op je bureaustoel zit. Dan lijkt het net of je twee keer in je kamer zit en dus een clone hebt. Best wel een leuke app.
 videditorfree - meerdere filmpjes samenvoegen tot 1 filmpje
Fairway - Een grappig kaartspel, ik heb hem gekocht omdat je maar een aantal levels kan doen in de lite versie en ik het een erg leuk spel vond, en nog steeds vindt.
Marktplaats - altijd leuk om even rond te kijken. Vind alleen nooit wat...
 

tagverslaafd

Hallo lieve mensjes ♥
Ik heb nog een tag voor jullie klaarstaan.
Neem hem maar lekker over als je wilt. Ik heb de vragen naar het Nederlands vertaald :)
1. Hoe laat stond je op vanmorgen?Half 9 , ik moest werken van half 10 tot half 12, het was een uurtje vervroegd, en het liep niet uit dus ik ben nu lekker vroeg klaar en kon nog een tag invullen :)
2. Hoe vind je je steak lekker?Liever helemaal geen steak voor mij..
3. Wat was de laatste film die je in de bioscoop zag?
De verfilming van het boek Spijt, van Carry Slee.
4. Wat is je favoriete TV programma?
Goede tijden, Slechte tijden.

5. Als er een plek is waar je zou mogen leven, waar zou het dan zijn?
 Ik wil later in Duitsland gaan wonen, dus Duitsland :)

6. What heb je gegeten als ontbijt?
Een perzik, een kiwi en een lekker bakje koffie.
7. Wat is je favoriete keuken? 
Japans eten, love it!
8. Wat voor eten vind je niet lekker?
 Eigenlijk al het vlees behalve gehakt en kip.

9. Favoriete plaats om te eten? 
Het Japanse restaurant in mijn woonplaats, goddelijk :33
10. Favoriete dressing?
Gewoon geen dressing, dat is het beste.

11. met wat voor soort voertuig rijd je?
 Op de fiets ;)

12. Wat is je favoriete kledingstuk?
 Jurkjes!

13. Waar zou je heen gaan als je de kans had?
Amerika, Japan, Afrika en de Noordpool :)

14. Halfvol of halfleeg?
 Dat is toch hetzelfde :P Okay ik snap de vraag niet :P

15. Waar wil je zijn met je pensioen?Een gezellig en klein huisje in Duitsland
16. Favoriete tijd van de dag?
 "s ochtends, 's avonds ben ik altijd best wel moe.

17. Waar ben je geboren?
 Ziekenhuis in Amsterdam.

18. Wat is je favoriete sport om te kijken?
 Tennis! Tennis vind ik leuk om te spelen, maar ook om te kijken!

22. Mensenkijker?
 soms wel, soms niet

23. ochtendmens of avondmens?
 Ochtendmens.

24. Heb je huisdieren?
 4 naamloze kippen

25. nieuws dat je moet vertellen?
 Haha, niet echt eigenlijk. Tenminste niet iets waarvan ik nu denk 'DAT MOET IK VERTELLEN'

26. Wat wilde je worden toen je klein was?
 Juf, en dat wil ik nu nog steeds worden, maar als ik slaag voor het VWO ga ik rechten studeren, omdat advocaat me ook leuk lijkt en als je het kan, dan moet je het doen ook!

27. Wat is je beste jeugdherinnering?
samen met mijn beste vriendinnetje, die nu nog steeds mijn beste vriendin is, ben ik naar een winx concert geweest, ze had 3 kaartjes gekregen voor haar verjaardag en mocht toen iemand meenemen. Dat vond ik toen wel heeeeel erg leuk :)
28. Ben je een katten of hondenmens?
Kattenmens
29. Ben je getrouwd?
nee, ik ben 15, haha :$
30. Draag je altijd je veiligheidsgordel?
Jupp, altijd, gewoon automatisch.

31. Ooit een auto ongeluk gehad?
Nope.

32. Ergernissen?Ik vind het echt vervelend als mensen iemand beoordelen op zijn/haar uiterlijk.
33. Favoriete pizza?
magherita
34. Favoriete bloem?Roos
35. Favoriete ijs?
 Die citroenijsjes met zo'n dropstokjes, link heten ze geloof ik.

36. Hoe vaak faalde je met je rijexamen?
Ik heb nog nooit een rijexamen gehad.

37. Van wie kreeg je je laatste mailtje?
 Ik mail de laatste tijd nooit meer, alleen stuurt m'n oma soms een mailtje. Dus ik denk van m'n oma.

38. Bij welke winkel zou je je credit kaart op maken?
Primark, H&M en de sting.
39. Vriendinnen of vriendje?
Vriendinnen gaan altijd voor, altijd!
40. Ga je nog iets leuks doen vandaag?
 Niet echt, vanavond nog oppassen bij de buren

41. Vind je je werk leuk?
Ik vind werken bij de AH heel leuk!
42. Broccoli?
Lekker!

43. Wat was je leukste vakantie ooit?
 Vakantie 2012 naar Afrika. Ook vond ik Londen met m'n vader erg leuk vorig jaar!

44. Wie was de laatste persoon met wie je uit eten ging?
 De laatste keer was volgens mij op vakantie, ik ga niet zo vaak uit eten.

45. Wat luister je nu?
 Niks, de tv staat aan dus wel wat achtergrondmuziek

46. Wat is je favoriete kleur?
Felrood 
 47. Hoeveel tattoos heb je?
 Geen.

48. Hoe veel mensen tag je?
Iedereen die hem maar wil overnemen mag hem overnemen!

49. Koffie drinker?Jupp! Lekker! Vooral latte macchiato!
50. Hoe laat was je klaar met deze vragen?
13.23

woensdag 7 augustus 2013

I ♥ Summer tag

Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer?
Eigenlijk draag ik weinig tot geen nagellak omdat ik mijn nagellak er altijd weer af krab als ik niks anders te doen heb, maar als ik dan toch er fashionable uit wil zien ga ik toch voor de felrode nagellak van de HEMA. lekker goedkoop en toch een topkwaliteit.
Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?
Ik ben alweer 3 weekjes terug. Ik heb een week eerder vrij gekregen van school in verband met dat mijn ouders niet op hetzelfde moment vrij konden krijgen. We zijn 2 weekjes naar winterberg in Duitsland geweest, je denkt natuurlijk 'winterberg? dat is toch om te skiën?' maar in de zomer kan je in winterberg prachtig wandelen door de bergen. Het was de laatste keer dat ik met mijn ouders op vakantie ben geweest. Helaas lag de dichtstbijzijnde stad op 2 uur reizen met de trein. Maar toch wilde ik er graag heen, want er was een primark, dus samen met mijn moeder heb ik een dagje Dortmund gedaan, terwijl mijn broer en vader een dagje gingen fietsen met de racefiets.
Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?
Ja hoor, daar kom ik weer, inderdaad, een lekker luchtig zomerjurkje met een leuk printje of juist heel basic. Als het maar een jurkje is! 
Wat is jouw ultieme zomer hit?
Dat blijft toch de grote zomerhit van 2012; Ai se eu te pego :) Dat liedje doet me altijd weer aan de zomer denken! 
Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten?
Om eerlijk te zijn.. ik draag nooit sandalen. Geef mij maar gympjes of m'n birckenstocks!
Wat is jouw favoriete zomer geur?
Ik gebruik geen parfum , geen luchtjes , helemaal niks.. er is ook niet echt een geur die me aan de zomer doet denken. Dus kort gezegd: ik heb geen favoriete zomer geur. 
Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini? 
Mijne zwarte bikini van de Primark. Ik heb eigenlijk maar 1 bikini want ik vind hem helemaal leuk dus als ik een andere zou kopen zou ik die toch niet aantrekken. 
Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER? 
Knalrood of Knalroze, lekker knal, maar het wel normaal houden. 
Wat is je favo zomer drankje?
Als het 35 graden is kan ik van een glas ijskoude cola light of ice tea lekker genieten 
Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?
Jurkjes, vooral heel veel jurkjes, een leuke zonnebril erbij en wat boeren zakdoeken om als bandana's op je hoofd te knopen. Dan is je kast helemaal compleet. 

Dan toch eindelijk de shoplogs!!

Helly everyone ♥
Het zijn er uiteindelijk toch nog 3 geworden. Ik heb ze gemaakt met de app 'video star' en ik vind ze zelf niet zo heel mooi, maar ik heb het een beetje druk.. Bij de laatste shoplog van 6 en 7 augustus heb ik mijn apen onepiece aan :333 Haha i know beetje vaag maar hij zit zo lekker warm :P Bij het einde van de laatste shoplog zie je ook mijn nagels, deze zijn niet gelakt en zeker niet mooi. Maarja, ik moet ongeveer elke dag werken enzo, dus heeft het toch niet zoveel zin om ze te gaan lakken.

Ik weet nog niet zeker of ik morgen een 'artikel' ga plaatsen in verband met dat ik morgenochtend half 11 op werk moet zijn tot half 1 , maar dit meestal gigantisch op overwerken uitloopt. Morgenavond moet ik oppassen dus dan gaat het ook niks worden, en ik ga ook geen artikel schrijven als ik de hele dag druk ben geweest met van alles en nog wat. Nouja, jullie merken het wel. Straks komt sowieso nog een tag online want ik ben dol op tags, hihi ;) Xoxoxoxo ♥

dinsdag 6 augustus 2013

Antieke curiosa markt putten

Vandaag was echt zo leuk! Half 6 m'n bed uit, uur in de auto, en toen waren we daar om half 8, op de antieke curiosa markt te putten. Alles uitpakken, en lekker verkopen. Onwijs veel geld verdient, maar daar hebben we ook het hele jaar ons best voor gedaan! Het was echt super leuk, zelf ook nog een rondje gelopen op de markt. Wat een leuke spulletjes allemaal! Wel een beetje boven mijn budget, maar heb toch nog leuke spulletjes gekocht!

Hier maak ik morgenavond of donderdagochtend ook nog even een shoplog over. Misschien maak ik gewoon 1 shoplog over alles, dat is veel makkelijker en sneller. Ten eerste heb ik een heel oud dingetje gekocht voor op je bureau, als je hieronder papier legt, kan het niet wegwaaien. Best wel handig, en hij was ook nog eens heel leuk en nog helemaal 'gaaf' maar gewoon in normale taal 'zonder schrammetjes'. Deze was eerst 5 euro maar heb ik gekocht voor 3 euro. Ten tweede heb ik nog kraaltjes gekocht en daar ga ik thuis een armbandje van maken, deze waren 1 euro. Ten derde heb ik een armband gekocht voor 2 euro en als laatste een neongroen sleutelkoord voor 40 cent! Ben met alles heel blij! Nu eventjes avondeten en dan naar m'n nicht! Ciao ♥

maandag 5 augustus 2013

Tag about life

Tag over mijn leven!
Hoeveel uur per week kijk je Youtube?

Van Milan Knol ben ik helemaal fan, hij is zo grappig! Ook vind ik Nina van Ninemma erg grappig. Ik denk dat ik per week zo'n 2 uur youtube kijk, het valt dus wel mee. Vaak staat wel youtube aan, maar dan doe ik iets heel anders, maar dat tel ik niet mee.
Hoe vaak ga je winkelen?

Gemiddeld1 keer per 2 weken
Heb je de voorkeur aan online of in de winkels winkelen?
winkels, dan kan ik passen en dat is ook veel gezelliger
Zijn je ouders bij elkaar?

ja, gelukkig wel, aangezien veel van mijn vriendinnen hun ouders uit elkaar zijn ben ik erg blij dat mijn ouders bij elkaar zijn.
Heb je een vriendje?

nopp, forever alone.. 
Heb je meer jongens of meisjes vrienden?

meer meisjes vrienden, maar ook jongens
Wat zijn je hobby's?
Bloggen, tennissen, shoppen, tekenen, verven en DIY :)
doe je aan sport?

Ik tennis 2 x per week en ga ongeveer 2 x per week naar de sportschool.
Is er iets waar je goed in bent terwijl andere mensen dat niet weten?
nee, volgens mij ben ik een beetje talentloos
Ben je op de basisschool / middelbare school / universiteit?

Na de zomervakantie ga ik naar 4vwo op de middelbare school
Welke vakken ga je nemen?

Culturele Kunstzinnige Vorming, gym, kunstvak, wiskunde A, Engels, Nederlands, Duits, Frans, maatschappijleer, maatschappijwetenschappen en geschiedenis
Wat is je carrière of wat wil je doen in de toekomst?

Ik werk bij de Albert hein en pas op kinderen, maar in de toekomst wil ik juf, advocaat of dokter worden
Huis, appartement of iets anders?

nu woon ik in een huis, maar ik wil later in een appartement wonen
Wie woont bij je?

Ouders en broer
Huisdieren?

we hebben vier naamloze kippen

Dat was de laatste tag van vandaag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen :)

Beauty tag

Beautytag
blush of bronzer?
Gebruik ik eigenlijk allebei niet, maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de blush.
lipgloss of lipstick
lipgloss, ik vind lipstick te opvallend
eyeliner of mascara
mascara, omdat ik dat elke dag draag en eyeliner draag ik niet elke dag
foundation of concealer
foundation, heb niet zo veel last van wallen
neutrale of kleur oogschaduw
neutraal, ik vind kleur te opvallend
borstels of sponzen
sponzen
Lange of korte nagels
Lange nagels vind ik mooier, helaas heb ik korte nagels
Acryl of natuurlijke
natuurlijk
lotion of body butter
lotion
jeans of joggingbroek
het liefst allebei niet, liever een rokje of short met legging. Ik vind een joggingbroek lekkerder zitten maar een jeans ziet er mooier uit, daarom ga ik toch voor de jeans.
lange mouwen of korte mouwen
korte mouwen
broek of rokje
rokje! Ben dol op jurkjes en rokjes!
jurkjes of rokjes
hmm, lastig, allebei super! maar ik ga dan denk ik toch voor de jurkjes
kettingen of armbanden
allebei erg leuk, maar een leuke ketting maakt je outfit helemaal af
hakken of gympen
gympen, ik kan echt niet op hakken 
lopen
Abercombie of Hollister
abercrombie and fitch
krullend of steil
krullend
knot of paardenstaart
paardenstaart
lang of kort haar
lang haar
licht of donker haar
bruin of zwart haar vind ik erg mooi, maar als je een lichte huid hebt zou ik voor blond gaan.
lok of pony
pony
regen of zon
zon natuurlijk
Chocolade of vanille
vanille

Van gisteren tot woensdag.

Hello lovely people!
Ten eerste even over de beloofde shoplog, sorry sorry sorry, maar ik ben op dit moment niet thuis, pas woensdagavond weer , en dan moet ik misschien oppassen dus het wordt of woensdagavond of donderdagochtend.
Gisteren, zondag dus, heb ik opgepast bij een buurjongetje en toen ben ik daarna naar mijn oma gefietst en heb ik daar een nachtje geslapen om deze ochtend naar mijn nicht te fietsen en samen naar het centrum te gaan. Toch ga ik alvast de dingetjes vertellen die ik gekocht heb. Ik heb alles bij de primark gekocht. Een one piece van een aap voor €14, zwarte gympjes voor €8, sokken voor €3 en 4 paar van een soort minisokjes die alleen de onderkant van je voet en de zijkanten bedekken. Er zaten 2 paar in een pakje, maar dat wist ik niet, dus heb ik er nu 4. Morgen ga ik samen met mijn oma op een markt staan met antieke spullen, half 6 al op.. pfftt.. en dan daarna door naar mijn nicht, daar slapen en dan woensdag nog wat leuks doen en misschien woensdagavond oppassen, maar dat is nog niet zeker. Jullie zullen denk ik tot woensdagavond / donderdagochtend even niks meer horen. Daarna komen zeker heel snel de shoplogs van vrijdag en vandaag online. Nu ga ik nog even een tag online zetten, want tags zijn leuk! :)

zaterdag 3 augustus 2013

Makeuplaagje erop

Hello beauty's!
Zoals in mijn vorige bericht stond moet ik 12 uur werken, maar ik verveel me een beetje. Dus ik ga wat vertellen over de makeup die ik gebruik. Ik heb zelf altijd de natural look. Ik zal hier in dit bericht vertellen hoe ik mijn makeup opdoe en wat voor producten ik gebruik.

Helemaal op het begin doe ik eerst de mascara op. Ik gebruik gewoon zwarte mascara. Meestal doe ik twee of drie lagen. Het merk dat ik gebruik is van Essence. I ♥ EXTREME. Ik vind deze mascara erg goed werken, je kan deze kopen bij de kruidvat voor € 2.79.


Ten tweede, doe ik een beetje foundation op. Niet zoveel dat mijn hele hoofd onderzit maar gewoon een klein beetje om de onzuiverheden weg te werken. Eigenlijk is het niet echt foundation. Het heet 'bb cream' van het merk some en het is te kopen bij de action voor € 1.99. Ik heb zelf voor de lichte huid, maar je kan hem ook voor de donkere huid kopen.



Daarna doe ik soms nog een beetje eyeliner op, niet altijd, alleen als ik er tijd voor heb, ik heb essence sun club 100 % splash proof eyeliner pen. Ik heb hem gekocht voor € 2.99 bij de kruidvat.

 
Als allerlaatste doe ik lipgloss op, ik baal altijd een beetje dat het er zo snel weer af gaat, en daarom doe ik het niet altijd op. Dat ligt trouwens niet aan het merk, want al de lipglosses gaan er bij mij snel af. Toch ga ik het hier laten zien. Hij komt van de Idyl. Ik heb hem van een vriendin gekregen, dus ik heb geen idee wat de prijs was.
 
Dat was ik wat ik vaak draag aan make-up. Ik heb veel meer alleen doe ik dat bijna nooit op. Ik ga me nu klaarmaken voor werk! Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden!
Xxx ♥
 
 
                                                

Gisteren was zo leuk!

Goodmorning sunshines.

Gister was zo een geweldige dag! Ik werd echt veel te vroeg wakker, half 4 in de nacht.. heb tot 5 uur in mn bed gelegen en ben toen maar naar beneden gegaan en heb een koffie gezet.
Tot 12 uur heb ik een beetje op mn mobiel met wat vrienden en vriendinnen gepraat, allemaal niet zo heel interessant.

Om 1 uur had ik afgesproken om met wat vriendinnen te gaan shoppen. Dus stond ik 1 uur bij het huis van een vriendin om het rondje te fietsen om iedereen op te halen. Half 2 waren we in het centrum. We gingen natuurlijk eerst naar de Primark! Een aantal van mijn vriendinnen hebben onepieces van een pughond gekocht, en ik ga deze maandag, wanneer ik met mijn nicht ga shoppen ook even kopen denk ik. Zelf heb ik bij de primark een tas gekocht voor 10 euro, een roze rokje voor 4 euro en een setje oorbellen voor 2 euro. Filmpje ga ik maandag maken na het shoppen! We zijn daarna naar de H&M, New yorker, sting, sting outlet en zara geweest, maar daar heb ik helaas niks leuks gevonden wat ook nog binnen mijn shopbudget valt. Als laatste gingen we naar een soort Euroshop. Hier heb ik een armband met studs gekocht voor 2 euro, tapejes voor mijn schriften voor volgend jaar te beplakken en een blauwe ring met een snor.

Thuis weer aangekomen lagen de flyers die ik zou gaan lopen op de mat. Die ben ik gelijk die avond gaan lopen om het uitgegeven geld terug te verdienen. Daarna nog eventjes tv gekeken en mn bedje ingekropen. Was gesloopt na die paar uurtjes slaap van die nacht.

Vandaag moet ik werken van 12 tot 5. Ik werk bij de AH. Vanavond ga ik ook nog oppassen bij kinderen uit de buurt, dus weer lekker geld verdienen vandaag om weer heerlijk te shoppen, want ik kan niet zonder shoppen hihi ;)

Nog eventjes over de foto! het blousje had ik al, maar deze komt ook van de Primark. Die tas is de tas die ik heb gekocht :)